El Azzouzi gaat zijn geluk beproeven bij FC Volendam

20 juni 2019, 20:29

Zijn periode bij FC Emmen werd geen succes en nu gaat Zakaria El Azzouzi zijn geluk beproeven in de Eerste Divisie. De 23-jarige aanvaller heeft zich verbonden aan FC Volendam, waar hij voor twee jaar heeft getekend met de optie op een extra jaar.

De aanvaller speelde in zijn carrière al voor Ajax, FC Twente, Sparta Rotterdam, Excelsior en FC Emmen. Bij die laatste club sloot hij in maart aan, maar kon hij niet van waarde zijn. El Azzouzi gaat bij Volendam samenwerken met Wim Jonk, die tijdens zijn tijd bij Ajax A1 ook zijn trainer was. "Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging. De trainer heeft me overtuigd en dit is de juiste plek in deze fase van mijn carrière om me goed verder te kunnen ontwikkelen", zegt El Azzouzi op de clubwebsite.

Ook technisch directeur Jasper van Leeuwen is blij met de transfer. "Wij kennen Zakaria natuurlijk al langer en weten wat hij in zijn mars heeft. Hij is een technisch vaardige en creatieve speler met scorend vermogen, die op meerdere aanvallende posities uit de voeten kan. Zakaria had ook in kunnen gaan op de aanbiedingen van Eredivisieclubs, maar kiest nu bewust voor zijn ontwikkeling in een omgeving en speelstijl die hem op het lijf geschreven is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen