Uruguay als groepswinnaar door na nipte zege op Chili

25 juni 2019, 08:01

Uruguay heeft zich in de nacht van maandag op dinsdag als groepswinnaar geplaatst voor de kwartfinale van de Copa América. Een treffer van Edinson Cavani was genoeg voor de groepswinst en plaatsing voor de volgende ronde in de knock-outfase: daardoor treft het Peru in de volgende ronde.

Overigens is ook Chili door, want zij waren met zes punten al geplaatst. Acht minuten voor tijd kopte Cavani uit een voorzet van Jonathan Rodríguez de winnende tegen de touwen. PSV'er Gastón Pereiro zag het allemaal vanaf de bank aan: hij kwam niet in actie in het duel in Groep C. Luis Suárez had weer een aantal spraakmakende momenten: zo claimde hij hands nadat doelman Gabriel Arias de bal met zijn hand raakte in het zestienmetergebied (zie onder) en wilde hij Gonzalo Jara rood aansmeren toen hij hield een streaker te pakken. Bekijk hier het programma van de knock-outfase

Japan en Ecuador speelden in dezelfde poule gelijk (1-1): bij de Aziaten deed Ko Itakura (FC Groningen) vrijwel heel het duel mee, hij werd vlak voor tijd gewisseld. PEC Zwolle-verdediger Yuta Nakayama kwam niet in actie en zag Ángel Mena en Shoya Nakajima de doelpunten maken.

Uitslagen Gold Cup:

Bermuda - Nicaragua 2-0

Haïti - Costa Rica 2-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen