Oud ADO-spits John Verhoek maakt transfer binnen Duitsland

19 juli 2019, 09:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hansa Rostock heeft zich versterkt met John Verhoek. De 30-jarige Nederlandse spits komt over van MSV Duisburg, dat net als Rostock op het derde niveau in Duitsland speelt. Hij tekent een contract tot de zomer van 2021.

Verhoek speelde in Nederland voor ADO Den Haag, FC Dordrecht en FC Den Bosch en in Frankrijk bij Stade Rennes. De laatste jaren is hij actief in Duitsland, waar hij voor FSV Frankfurt, FC St. Pauli en FC Heidenheim speelde. Zijn vorige club was dus MSV Duisburg, waarmee hij vorig seizoen degradeerde vanuit de Tweede Bundesliga. In Duitsland speelde hij ruim 170 wedstrijden, waarin hij meer dan dertig goals wist te maken.

Zie ook: John Verhoek maakt kopie van wereldgoal Zlatan

Ervaring

Een van de betrokkenen bij de transfer van Verhoek is Hansa Rostock-directeur Martin Pieckenhagen, die vooral bekend is van zijn tijd als keeper bij Heracles Almelo tussen 2005 en 2010. "John heeft een schat aan ervaring en is zeer geschikt voor deze competitie en voor ons aanvalsspel en bij standaardsituaties", zegt Pieckenhagen op de clubwebsite. "Hij is een echte aanwinst." Verhoek zelf zegt goede gesprekken te hebben gehad met zijn nieuwe werkgever. "Ik heb veel gehoord over de club, zoals over de gepassioneerde fans en de geweldige sfeer. Ik ben blij om hier te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen