Heerenveen gaat publiek vermaken: "Wil een energievol elftal"

2 augustus 2019, 15:12

Het afgelopen seizoen verliep vrij kleurloos bij sc Heerenveen en dat wil Johnny Jansen komend seizoen graag veranderen. Uiteraard staan de resultaten voorop, maar de coach zinspeelt op spektakel bij zijn ploeg. Dat moet zondag al te zien zijn tegen Heracles Almelo.

Heerenveen begint het seizoen zondag in Almelo. "We gaan ons best doen in het linkerrijtje te eindigen", zegt Jansen tegen de Leeuwarder Courant. "Maar ik wil een energievol elftal. Dat zichzelf goed verkoopt aan het publiek. Soms lukt mooi voetballen niet, maar het moet in elk geval heel herkenbaar worden voor ons publiek. Wat ik graag wil, is dat we een rustig jaar hebben waarin we stap voor stap elke keer beter worden. En hopelijk hele mooie successen met elkaar gaan beleven."

Nieuwelingen Chidera Ejuke (Valerenga) en Ricardo van Rhijn (AZ) zijn inzetbaar. Beiden deden vrijdag voor het eerst aan de groepstraining mee. Of ze ook starten, wilde Jansen niet zeggen. "Misschien staat Ricardo wel in de basis. Hij zit in elk geval bij de selectie. Net als Ejuke."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen