Frenkie maakt basisdebuut bij Barça, ook Schöne start

16 augustus 2019, 20:03

Frenkie de Jong begint in de basis bij FC Barcelona vrijdagavond bij de eerste wedstrijd van het officiële seizoen. De middenvelder begint samen met Carlos Aleñá en Sergi Roberto op het middenveld van de Catalanen, terwijl Sergio Busquets en Ivan Rakitic op de bank moeten beginnen tegen Athletic Bilbao. Ook Lasse Schöne maakt zijn debuut namens Genoa.

Voorin kiest Barça-tariner Ernesto Valverde voor Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann en Luis Suárez. Lionel Messi is geblesseerd en ontbreekt daarom. Jordi Alba, Marc-André Ter Stegen, Gerard Piqué, Clément Lenglet en Nélson Semedo vormen de achterhoede. Philippe Coutinho - die naar verluidt verhuurd wordt aan Bayern München komend seizoen - is afwezig om zijn transfer af te ronden. Ook Neto (geblesseerd), Tobido, Arthur, Mr. Waguë en Arturo Vidal zijn niet van de partij.

Schöne staat met zijn elftal in de Coppa Italia tegenover het nietige Imolese. Normaliter zou dat voor de ploeg van de Deense middenvelder, die zijn debuut maakt in Italië, geen probleem mogen zijn. In de Ligue 1 staat Memphis Depay bij Olympique Lyon ook vanaf de aftrap op het veld, terwijl bij Hertha BSC Karim Rekik start. Javairo Dilrosun en Daishawn Redan zitten niet in de wedstrijdselectie. Ruud Vormer begint bij Club Brugge op de bank. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen