AS Roma huurt Smalling één jaar van United voor 3 miljoen

30 augustus 2019, 20:20

AS Roma heeft zich voor komend seizoen versterkt met Chris Smalling. De verdediger komt op huurbasis over van Manchester United, waarvoor de Italiaanse club drie miljoen euro overmaakt aan de Engelse topclub. Onduidelijk is of er een optie tot koop is bedongen op de Engelsman.

Dat laat AS Roma weten op de officiële kanalen. "Dit is een perfecte kans voor mij", aldus Smalling. "Dit is de kans om een andere ervaring op te doen in een nieuwe competitie, met grote teams. Ook heeft AS Roma grote aspiraties dit seizoen." Onder andere Leonardo Spinazzola, Bryan Cristante en Pau López kwamen al naar de Italiaanse hoofdstad en Edin Dzeko, Cengiz Ünder en Nicolò Zaniolo verlengden allen hun contract.

"We zijn er van overtuigd dat een ervaren speler als Chris ons gaat helpen komend seizoen", aldus sportief directeur Gianluca Patrachi. Smalling speelde de afgelopen tien jaar voor United, dat hem in 2020 voor acht miljoen euro overnam voor Fulham. Daarvoor kwam de 31-voudig Engels international uit voor Maidstone en Millwall.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen