Ook Grot meldt zich af bij Jong Oranje: Matusiwa vervanger

5 september 2019, 18:33

Jay-Roy Grot heeft zich alweer moeten afmelden bij Jong Oranje. De aanvaller werd opgeroepen omdat Justin Kluivert werd doorgeschoven naar het grote Oranje als vervanger van de geblesseerde Steven Bergwijn, maar heeft zelf inmiddels ook een kwetsuur opgelopen. FC Groningen-middenvelder Azor Matusiwa is de vervanger van de Vitessenaar.

Dat heeft de KNVB laten weten. Grot kampt met knieklachten en moet daarom afhaken bij de selectie van Jong Oranje. Eerder moesten ook Myron Boadu (bovenbeen) en Tyrell Malacia (ziek) hun oproep onbeantwoord laten. Hertha BSC-spits Daishawn Redan kwam Boadu al vervangen, iets dat Grot eerder deed op de plaats van Kluivert. In dit geval schakelt Van de Looi dus door naar een middenvelder. Mohamed Ihattaren zei eveneens af, hij wilde zich eerst richten op zijn keuze tussen Nederland en Marokko alvorens hij voor een van beide landen uit komt op dit moment. 

Jong Oranje opent de kwalificatiereeks voor het EK 2021 in Hongarije en Slovenië aanstaande dinsdag tegen de leeftijdgenoten uit Cyprus op De Vijverberg (19.00 uur). 

Lees ook: Grot profiteert van promotie Kluivert en meldt zich bij Jong Oranje

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen