Gisteren gemist: misdragende El Ghazi, schlemiel Van Drongelen

17 september 2019, 00:30   Bijgewerkt: 16 september 2019, 23:47

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 16 september.

De Graafschap verspeelt laat punten bij NEC, Den Bosch gaat af

In de eerste divisie heeft FC Den Bosch een flater geslagen op bezoek bij Jong FC Utrecht. In de Domstad werden de Brabanders met 5-1 afgedroogd. De Graafschap verloor in extremis twee dure punten. NEC maakte in de slotminuut de gelijkmaker in De Goffert (1-1). De beloftenstrijd tussen Jong Ajax en Jong PSV eindigde, ondanks het debuut van Robbin Ruiter, in een 2-0 zege voor de Amsterdammers.

Negatieve rol El Ghazi bij saai gelijkspel tussen Villa en West Ham

Anwar El Ghazi heeft zich niet populair gemaakt bij de achterban van Aston Villa. De voormalig Ajacied ging in de wedstrijd tegen West Ham United (0-0) na onenigheid verhaal halen bij ploeggenoot Tyrone Mings en deelde zijn medespeler zelfs een kleine kopstoot uit.

HSV verliest beladen derby; eigen goal Van Drongelen

Hamburger SV heeft in de stadsderby op bezoek bij FC Sankt Pauli een pijnlijke 2-0 nederlaag geleden. Met aanvoerder Rick van Drongelen, die na een uur spelen de bal in eigen doel schoof, verzuimde HSV zo om de koppositie in de 2. Bundesliga te pakken.

Hoopvol Lille wil eigen spel spelen 'om Ajax pijn te doen'

Lille verwacht te kunnen stunten in het Champions League-duel met Ajax. De Fransen duwen de Amsterdammers in een favorietenrol maar geven aan dat er bij dit Ajax kansen liggen om buitenshuis voor een verrassing te zorgen.

Valverde wil niet overhaasten met Fati en weer fitte Messi

Voor het eerst sinds zijn blessure zit Lionel Messi weer bij de wedstrijdselectie van FC Barcelona, maar trainer Ernesto Valverde bepaalt morgen pas of de Argentijn ook speelt in de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund. Dat heeft de oefenmeester laten doorschemeren tijdens de persconferentie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen