Inter foutloos na opmerkelijke rol basisdebutant Sánchez

28 september 2019, 19:58

Aan een voor Alexis Sanchez bijzondere en merkwaardige wedstrijd heeft Internazionale drie punten overgehouden. De van Manchester United gehuurde Chileen scoorde bij zijn eerste duel in de basis, maar kreeg enkele seconde na het begin van de tweede helft ook zijn tweede gele kaart. Zonder de vleugelspeler op het veld werd Sampdoria verslagen door de nog altijd foutloze koploper: 1-3.

Met de wedstrijden tegen FC Barcelona (Champions League) en Juventus (competitie) voor de boeg, kregen een aantal basisspelers rust van Antonio Conte. Daarom begon Sánchez voor het eerst in dienst van de Milanezen vanaf de aftrap. Het vertrouwen van Conte betaalde hij al vroeg uit, want nadat Stefano Sensi al scoorde, maakte de aanvaller na 22 minuten de 0-2 op bezoek bij Sampdoria.

Een eenvoudige avond lag in het verschiet, totdat Sánchez nogmaals zijn stempel op de wedstrijd drukte. In negatieve zin ditmaal, want hij kreeg vanwege een schwalbe zijn tweede gele kaart en kon inrukken.

Met z'n tienen incasseerde Inter de 1-2 van Jakub Jankto, maar de defensie van Stefan de Vrij hield Sampdoria verder van scoren af. Via Roberto Gagliardini werd de marge weer op twee gebracht en zo blijft de foutloze status van Inter in de Serie A intact. De ploeg van Conte heeft na zes duels nog geen steek laten vallen.

Volgende week wacht de clash met Juventus, dat op twee punten volgt. Zonder Sánchez, die hoogstwaarschijnlijk een schorsing moet uitzitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen