Slot ziet 'onbevredigend gevoel' over remise als een compliment

3 oktober 2019, 22:09

AZ-coach Arne Slot baalt van het feit dat zijn ploeg 'slechts' gelijkspeelde tegen Manchester United donderdagavond, maar beseft ook dat dát een compliment is. De Alkmaarders hielden de Engelse grootmacht op 0-0, maar hadden het betere van het spel. "We kunnen tevreden zijn op de manier zoals we hebben gespeeld."

Dat zei de coach tegenover FOX Sports. "We hebben ons gepresenteerd zoals we in de Eredivisie ook doen", vond hij. "Alleen het resultaat geeft een onbevredigend gevoel. Maar dat is een compliment aan de jongens, we konden de intensiteit makkelijk aan."

Ook vond Slot het wedstrijdverloop een compliment waard. "United begon al met behoorlijk veel goede spelers, maar ze gingen hun beste spelers ook nog eens inzetten", doelde hij op onder andere Marcus Rashford en Jesse Lingard. "Ik kan me twee kansen van hen herinneren. Een bal die Ron (Vlaar, red.) van de lijn haalt. En vijf minuten voor tijd schieten ze voorlangs."

In de slotfase wilde Manchester United bovendien een strafschop na een overtreding van Stijn Wuytens. "We hadden geluk dat de arbitrage liet doorspelen", toonde de oefenmeester zich realistisch over dat moment tegenover De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen