Winnend Real swingt lang, maar moet ook billenknijpen

5 oktober 2019, 17:59

Real Madrid heeft de topper in eigen huis tegen Granada winnend afgesloten. De Madrilenen leken na een uur spelen dankzij goals van Karim Benzema, Eden Hazard en Luka Modric de buit al lang en breed binnen te hebben, maar maakten het in Bernabeu nog onnodig spannend: 4-2.

Al na twee minuten was het raak voor Real, dat midweeks nog punten verspeelde (2-2) in de Champions League tegen Club Brugge. Een werkelijke prachtige pass van Gareth Bale werd op waarde geschat door Karim Benzema, die net als de voorbije weken doel trof. Hij is met 21 doelpunten dit jaar de meest productieve speler in La Liga.

Een uur lang was het duel een ideale wedstrijd voor de hoofdstedelijke topclub. Eden Hazard, veelvuldig bekritiseerd sinds zijn komst, maakte nog voor rust de 2-0 met een fraaie lob. Het betekende zijn eerste goal in dienst van Real. Een mooi, doeltreffend afstandsschot van Luka Modric was de kroon op het duel van de Madrilenen, die zeventig minuten lang uitstekend voetbal op de mat legden.

De laatste twintig minuten kraakte het echter weer aan alle kanten. Eerst was Darwin Machís doeltreffend vanaf elf meter en een klein kwartier voor tijd zorgde Domingos Duarte voor de 3-2. In de slotfase hield Real echter het doel schoon, scoorde James de 4-2 en zodoende boekte het een zwaarbevochte zege. De Koninklijke blijft koploper in La Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen