Koeman schrijft Berghuis ondanks 'belachelijke tackle' niet af

7 oktober 2019, 16:54   Bijgewerkt: 7 oktober 2019, 17:19

De harde overtreding die Steven Berghuis zo'n anderhalve week geleden maakte op Teun Koopmeiners, is ook Ronald Koeman niet ontgaan. De bondscoach van het Nederlands elftal is niet te spreken over de actie van de Feyenoorder. Toch riep hij Berghuis wederom op.

Berghuis haalde Koopmeiners op donderdag 26 september hard van achteren onderuit. Er was veel te doen om de overtreding, niet in de laatste plaats omdat scheidsrechter Jochem Kamphuis geen rode, maar een gele kaart trok. "Het was een belachelijke overtreding. De vraag is: waar stel je de norm? Ik vind dat je spelers altijd de kans moet geven om te leren en veranderen", aldus de bondscoach.

Vanwege zijn creativiteit selecteerde Koeman de Feyenoord-aanvaller. "Ik heb meerdere gesprekken met Steven gehad en het gaat vaak over hetzelfde: het spel zonder bal. Vorig jaar ging het daar ook over", ging hij verder. "Hij is de enige linksbenige aanvaller die ik heb geselecteerd, maar hij voelt de concurrentie van spelers die er nog niet bij zijn."

Lees ookKoeman geniet van luxeproblemen: "Het is alleen maar goed"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen