Italië op de weg terug: "Willen het hoogste halen op het EK"

13 oktober 2019, 12:52

Net als Nederland was ook Italië niet van de partij op het WK van 2018. Het land verkeerde daardoor in diepe crisis, maar is op de weg terug. Zaterdag werd plaatsing voor het EK veiliggesteld dankzij een 2-0 zege op Griekenland. Marco Verratti voelt dat er iets bijzonders ontstaat.

Verratti weet dat Italië van ver moest komen, aangezien het foute boel was na het mislopen van het WK. "We hebben de bodem aangetikt, want niemand had verwacht dat we het WK niet zouden halen. Dat was een enorme dreun voor het land, maar we zijn blij dat we op de weg terug zijn. Het is mooi dat we ons geplaatst hebben want in de sport is niets vanzelfsprekend", zei hij in Italiaanse media.

De spelmaker van Paris Saint-Germain denkt dat andere landen op het EK niet graag tegen Italië willen spelen. "Iedereen kan zijn dat we nu een ander team zijn. Dat is voor een groot deel te danken aan coach Roberto Mancini die ons in een korte periode veel vertrouwen heeft teruggegeven. We hebben het vertrouwen dat we het hoogste kunnen halen op het EK. Voor minder doen we het niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen