Schuurman verwijt uitblijven doorbraak deels aan Feyenoord

14 oktober 2019 – Jari Schuurman ging jarenlang door het leven als een van de grootste talenten van Feyenoord, maar brak nooit door in Rotterdam-Zuid. De middenvelder (22) speelt nu voor FC Dordrecht in de Eerste Divisie en legt bij het programma FC Rijnmond uit waardoor dat komt.

Schuurman verwijt uitblijven doorbraak deels aan Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord koos er in tegenstelling tot AZ, Ajax, PSV, FC Utrecht en (in het verleden) FC Twente niet voor om het beloftenelftal in de Eerste Divisie te stallen. Daar vindt Schuurman nog altijd jammer. "Als Jong Feyenoord in de Eerste Divisie had gespeeld, was ik bij de club gebleven en zagen ze me elke dat."

Dat gebeurde niet, want Schuurman trok op huurbasis naar NEC. Een succes werd dat niet. "Bij NEC heb ik een vervelend jaar gehad, ben ik geblesseerd geweest en heb ik nog niet gespeeld." Thomas Verhaar, spits van Excelsior, viel zijn competitiegenoot bij tijdens het programma. "Feyenoord heeft jaren niets gedaan aan talentontwikkeling."

Reacties

Feyenoord

gerelateerd