Granada blijft verrassen en klimt door overwinning naar plek twee

18 oktober 2019, 23:01   Bijgewerkt: 18 oktober 2019, 23:10

Granada heeft vrijdagavond met 1-0 gewonnen van Osasuna en blijft zodoende verrassen in La Liga. De ploeg uit Andalusië komt door de overwinning op een tweede plek (!) en heeft alleen Real Madrid nog voor zich te dulden. Eerder wist de ploeg al knap te winnen van FC Barcelona, dat net als enkele andere ploegen met een zege later dit weekend nog wel over Granada heen kan klimmen op de ranglijst.

Granada blijft de goede start van het seizoen volhouden. De ploeg stond voorafgaand aan de wedstrijd tegen Osasuna al op een knappe vijfde plek, maar is door de overwinning nu zelfs voor even geklommen naar plek twee. Na ruim een half uur spelen kwam Granada op voorsprong door een kopbal van verdediger Domingos Duarte, die daarmee zijn tweede van het seizoen maakte. Granada kwam nog wel onder druk te staan in de tweede helft, maar zou de voorsprong uiteindelijk niet meer weggeven. In de slotfase kreeg Osasuna nog een rode kaart na een tweede gele kaart voor Fran Mérida.

Granada blijft verrassen en is goed op weg om de beste klassering ooit te behalen. In de jaargangen 1971/1972 en 1973/1974 behaalde het de zesde plek en deze gelden vooralsnog als de beste klasseringen in de geschiedenis van de club. FC Barcelona en Atletico Madrid, de nummers drie en vier, kunnen Granada nog wel inhalen dit weekend. Zij staan op respectievelijk één en twee punten van de ploeg uit Zuid-Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen