Ook onder nieuwe trainer stelt Olympique Lyon zwaar teleur

19 oktober 2019, 19:35

Rudi Garcia kent een valse start als trainer van Olympique Lyon. Zijn debuut voor de dolende Franse club resulteerde in een teleurstellend doelpuntloos gelijkspel tegen Dijon. Memphis Depay ontbrak bij Lyon, omdat hij nog hinder ondervond van de blessure die hem het duel met Wit-Rusland ook kostte. Kenny Tete speelde de hele wedstrijd.

Omdat Lyon slechts twee competitiewedstrijden won, besloot de clubleiding twee weken geleden in te grijpen. De nederlaag tegen rivaal Saint-Etienne was de druppel. Trainer Sylvinho werd verantwoordelijk gehouden voor de slechte resultaten en moest vertrekken. Rudi Garcia moet voor betere tijden zorgen, maar daarvan was tegen Dijon nog weinig te merken. Sowieso wacht hem een enorme uitdaging. Al in de eerste wedstrijd keerden de fans van Lyon zich tegen de nieuwe trainer. Dit vanwege zijn verleden als trainer van Olympique Marseille. 

Het ontbrak Les Gones in de thuiswedstrijd aan creativiteit en kon het ook niet bolwerken tegen de nummer negentien van Frankrijk. Bij het eindsignaal kreeg Lyon dan ook een fluitconcert over zich heen. Lang treuren kan Lyon niet, want woensdag wacht het Champions League-duel met Benfica.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen