Coremans reageert: "Kopstoot geven was niet mijn bedoeling"

20 oktober 2019, 17:44

Tim Coremans heeft zondag opzien gebaard tijdens FC Groningen tegen Sparta Rotterdam (2-0). De keeper van de Rotterdammers deelde in de slotfase een kopstoot uit aan Kaj Sierhuis en daarvoor kreeg hij een directe rode kaart. De doelman heeft spijt.

De actie leverde Coremans een rode kaart en een penalty tegen op. Ondanks het voorval stond de goalie na de wedstrijd wel FOX Sports te woord. "Hij trekt me aan mijn arm, ik draai om en ik weet niet dat hij al zo dichtbij is", stamelde hij bij de zender. "Ik moet me gewoon niet laten provoceren, laten we het daarop houden. Het is gewoon stom."

Coremans kreeg na zijn actie een terechte rode kaart. Toch was er volgens hem geen sprake van een bewuste daad. "Nee, het was niet mijn bedoeling om hem een kopstoot te geven. Het zou dom zijn om dat bewust te doen. Ik moet me vooral niet laten verleiden om in die situatie te komen", vindt de goalie. Kevin Blom kon niet anders dan hem van het veld sturen. "Dan probeer je nog te zeggen dat het geen opzet is, maar dat helpt dan niet", weet de keeper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen