Lamprou maakt Vitesse-debuut in eerste ronde KNVB Beker

28 oktober 2019, 12:26

Kostas Lamprou gaat dinsdag zijn officiële debuut maken namens Vitesse in de KNVB Beker. De keeper krijgt van trainer Leonid Slutsky een kans in de basis boven Remko Pasveer, waardoor de stand-in aan de aftrap staat tegen De Graafschap. Anders dan eerst werd verwacht, is ook de in genade aangenomen Riechedly Bazoer van de partij.

Dat schrijft Omroep Gelderland. De 35-jarige Pasveer krijgt rust tegen de Doetinchemmers, waardoor Lamprou, die overigens met rugnummer 1 speelt en deze zomer transfervrij overkwam van Ajax, in de basis staat in het GelreDome. Jeroen Houwen is de derde goalie van de Arnhemmers momenteel.

Bazoer, van wie Slutsky zaterdag nog zei dat hij niet bij de wedstrijdselectie zou zitten, is ook van de partij en wordt zelfs in de basis verwacht tegen De Superboeren. Hij bood zijn [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/358187/bazoer-biedt-excuses-aan-en-is-verrassend-snel-terug-bij-vitesse/,_blank,excuses] maandag aan, waarna hij terugkeerde in de A-selectie en vermoedelijk dus ook in de basisopstelling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen