Snoei wil meer spelers met diepgang en hoopt op versterking

14 november 2019, 17:27

Mike Snoei hoopt dat hij de selectie van De Graafschap in de winterstop kan versterken. De 55-jarige trainer denkt daarbij aan een speler met diepgang. "Die kwaliteit is onvoldoende in de selectie aanwezig", aldus Snoei tegenover De Gelderlander.

Met Daryl van Mieghem en Mohamed Hamdaoui beschikt Snoei over slechts twee pure buitenspelers. "Ik ben best bezorgd op het moment dat een van hen ziek, zwak of misselijk is. Hun afwezigheid is moeilijk op te vangen", vertelt hij. "We hebben veel spelers die in de bal komen en dat ook goed kunnen. Denk aan Jeremy Helmer, Stef Nijland, Branco van den Boomen. Maar we zijn pas echt gevaarlijk als we veel diepte in ons spel hebben. Nu zijn we vaak afhankelijk van de backs."

Of De Graafschap over de middelen beschikt om de selectie in de winter te versterken, weet Snoei nog niet. "We zijn gedegradeerd en hebben met een begroting te maken. Maar we kijken constant of we iets extra's aan de selectie kunnen toevoegen, daar moeten we slim in zijn", zegt de trainer van mede-koploper van de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen