Slot treft oude leermeester Van den Brom: "Geen geheimen"

22 november 2019, 15:10   Bijgewerkt: 22 november 2019, 15:44

Na de interlandperiode van de afgelopen week hervat AZ de Eredivisie met een pittige uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De ploeg van Arne Slot heeft het traditioneel lastig in de Domstad - het won de laatste twee jaar niet in Utrecht - en treft daar met John van den Brom een oude bekende. "Wij kijken heel erg uit naar het weerzien met hem en hebben geen geheimen voor elkaar", zei de AZ-trainer in aanloop naar het duel.

Slot was voor zijn hoofdtrainerschap bij AZ twee jaar assistent bij de toenmalige trainer van de Alkmaarders John van den Brom. "Bij deze wedstrijd denk je gelijk aan John. Ik heb twee seizoenen met hem gewerkt en ik kijk er erg naar uit om hem te zien", sprak Slot via de officiële kanalen van de club. "Wij hebben de afgelopen maanden veel contact gehad en kunnen op persoonlijk vlak ook heel erg goed met elkaar opschieten."

De trainers kennen elkaar dus door en door, maar toch denkt Slot dat Van den Brom een streepje voor heeft. "Hij heeft hier jaren gewerkt en kent de spelers van ons daardoor extra goed. Wij hebben ook genoeg bekeken van zijn ploeg, maar hij is toch iets in het voordeel", vervolgde de 41-jarige trainer. "We hebben wel zo vaak tegen elkaar gespeeld, dus wat dat betreft zijn er ook geen geheimen. We weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Het wordt een leuk duel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen