Zidane roep Real-fans op om te applaudisseren voor Bale

24 november 2019, 13:06

Zinedine Zidane heeft het opgenomen voor Gareth Bale. De aanvaller kreeg zaterdag een striemend fluitconcert vanwege het omstreden spandoek dat hij omhoog hield na de EK-kwalificatie met Wales. Daarop stond de tekst waarin hij zijn prioriteiten duidelijk aangaf: '1. Wales, 2. Golf, 3. Real Madrid.'

En dat nam het publiek van De Koninklijke hem zeker niet in dankbaarheid af. Toen hij na ruim een uur inviel tegen Real Sociedad, kreeg hij een fluitconcert in Bernabeu. "Er is veel gebeurd rondom hem en dat moet stoppen. Hij wil hier net als iedereen goed presteren en hij is een gewaardeerd speler in het team. Ik was zeer tevreden over zijn invalbeurt", zei Zidane, die de fans opriep om de Welshman te steunen, na he duel. "De fans kunnen beter klappen voor hem, daar helpen ze het hele team mee."

Toch snapte hij de reactie van de supporters ook. "Ik begrijp dat ze zich moeten uiten en ik kan niet zeggen dat het fluiten richting hem oneerlijk was", liet Zidane weten, die Bale niet heeft aangesproken op zijn actie. Wel had hij contact met de aanvaller. "Maar om hem te feliciteren met zijn prestatie bij Wales." Voor het duel had de Franse coach zich ook al uitgelaten over de kwestie en nam hij het ook op voor Bale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen