RKC Waalwijk
2 – 2
Sparta

Higler staat achter afkeuren van wereldgoal Bijl tegen PSV

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 december 2019 – Scheidsrechter Dennis Higler staat achter zijn beslissing om het doelpunt van Glenn Bijl zondag af te keuren tegen PSV (1-1). Volgens de scheidsrechter profiteert de speler van FC Emmen van zijn overtreding op Steven Bergwijn. "Je ziet dat hij met twee handen vasthoudt en daardoor in balbezit komt."

Higler staat achter afkeuren van wereldgoal Bijl tegen PSV

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat zei de arbiter tegen FOX Sports over zijn beslissing om het prachtige doelpunt van Bijl toch af te keuren. "In de wedstrijd zie ik dat er contact is, maar laat ik doorspelen. Na ingrijpen van de VAR zie ik op de beelden dat er wel een overtreding is. Dit was een duidelijke fout en dus moet ik dit mooie doelpunt afkeuren", aldus Higler.

Lees ook: Bijl baalt bij Emmen: "Was de mooiste goal van carrière"

Later in het duel werd Bijl gespaard door Higler, die naar de kant werd geroepen voor een mogelijke rode kaart voor de speler van Emmen. "Danny Makkelie roept mij op, of ik het mogelijke natrappen heb gezien. Dat had ik niet gezien", legde Higler het moment uit om naar de kant te gaan. "Ik heb de tackle beoordeeld met geel en dat was voor mij ook na het zien van de beelden prima."

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd