Cerny gidst Jong FC Utrecht langs Almere, waar Venema eer redt

2 december 2019, 22:51

Vaclav Cerny heeft een belangrijk aandeel gehad in de 3-1 overwinning van Jong FC Utrecht op Almere City. De aanvaller maakte een doelpunt en bereidde er een voor. Het enige doelpunt van de bezoekers kwam maandagavond op naam van Utrecht-huurling Nick Venema.

Cerny, die afgelopen zomer Ajax voor Utrecht verruilde, komt in het eerste elftal maar mondjesmaat aan spelen toe. Onder John van den Brom komt de Tsjech alleen als invaller aan bod. Bij de beloftenploeg kan de 22-jarige Cerny meer ritme opdoen. Dat verging hem vanavond goed op trainingscomplex Zoudenbalch. Cerny opende al vlot de score en stelde na rust Odysseus Velanas in staat om te score. Tussendoor verdubbelde Issah Abass de score voor de Utrechtse beloften.

Aan de zijde van Almere begon Venema op de bank. Hij hoopt zich dit seizoen in Flevoland verder te ontwikkelen nadat er voor hem in de Domstad weinig perspectief was op speeltijd. Maar getuige zijn reserverol tegen nota bene zijn broodheer, gaat de verhuurbeurt nog niet volgens plan. Venomenema had tot aan het treffen met zijn werkgever nog maar één keer gescoord. Dat doelpuntentotaal verdubbelde hij vanavond door tegen Jong Utrecht voor de eretreffer te tekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen