Vidal met FC Barcelona in de clinch over niet betaalde premies

28 december 2019, 20:28

Arturo Vidal ligt in de clinch met het bestuur van FC Barcelona. De Chileense middenvelder claimt dat de Catalaanse club hem nog 2,4 miljoen euro aan bonussen moet betalen. Barça is van mening dat Vidal geen recht heeft op de premies.

Vidal maakte in de zomer van 2018 de overstap van Bayern München naar FC Barcelona, waar hij voor drie jaar tekende. In het contract van de middenvelder staat dat hij een bonus van 2,4 miljoen krijgt als hij zestig officiële wedstrijden voor de club speelt. Vidal heeft dat aantal duels inmiddels gespeeld, maar Barça wil de premie niet uitkeren omdat volgens de club de wedstrijden niet tellen waarin Vidal minder dan 45 minuten speelde.

"Ik vind het oneerlijk dat ze me al het geld nog steeds niet hebben betaald", laat Vidal weten aan het Chileens radiostation ADN. Inmiddels zou het kamp-Vidal FC Barcelona voor de rechter hebben gesleept. De middenvelder, die mede door de komst van Frenkie de Jong dit seizoen weinig aan spelen toekomt, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek uit Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen