Argentijnen helpen Juventus aan ruime zege bij terugkeer De Ligt

15 januari 2020, 22:39

Juventus heeft zich doodeenvoudig geplaatst voor de kwartfinales van de Coppa Italia. De ploeg van Maurizio Sarri won met 4-0 van Udinese, waar Bram Nuytinck en Hidde ter Avest een basisplaats hadden. Voor het eerst sinds 7 december had Matthijs de Ligt dat ook bij Juve, dat dankzij twee goals van Paulo Dybala en treffers van Gonzalo Higuaín en Douglas Costa de overmacht op het scorebord wist uit te drukken.

De Ligt stond in de basis omdat Merih Demiral dit weekend een kruisbandblessure opliep. Met de Nederlander centraal achterin gaf Juventus het gehele duel geen kans weg tegen de onmachtige bezoekers uit Udine. Dankzij de Argentijnen voorin was het duel na een uur spelen beslist, want Dybala had er toen al twee inliggen en ook Higuaín pikte zijn goaltje mee.

Na iets meer dan een uur schoot Costa ook vanaf de stip raak, net als uitblinker Dybala in de eerste helft,. Udinese mocht blij zijn dat Juventus daarna gas terugnam en zich richtte op het duel van zondag, thuis in de competitie tegen Parma. Zeer waarschijnlijk ook met De Ligt centraal achterin, want de Nederlander maakte een uiterst solide indruk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen