Gisteren gemist: Juve wint, Rodriguez waarschijnlijk niet naar PSV

16 januari 2020, 00:30   Bijgewerkt: 15 januari 2020, 23:45

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 15 januari.

Argentijnen helpen Juventus aan ruime zege bij terugkeer De Ligt

Juventus heeft zich doodeenvoudig geplaatst voor de kwartfinales van de Coppa Italia. De ploeg van Maurizio Sarri won met 4-0 van Udinese, waar Bram Nuytinck en Hidde ter Avest een basisplaats hadden. Voor het eerst sinds 7 december had Matthijs de Ligt dat ook bij Juve, dat dankzij twee goals van Paulo Dybala en treffers van Gonzalo Higuaín en Douglas Costa de overmacht op het scorebord wist uit te drukken.

'PSV en FC Cincinatti zijn rond; bal ligt nu bij Pereiro'

Gaston Pereiro lijkt dan toch echt te gaan vertrekken bij PSV. De Uruguayaan, in bezit van een aflopend contract, hoeft alleen nog maar persoonlijk rond te komen met FC Cincinatti, dat uitkomt in de Major Soccer League. Beide clubs zijn al akkoord over een transfersom.

'PSV grijpt mis: Rodriguez tekent spoedig bij Fenerbahçe'

Italiaanse media weten het zeker: Ricardo Rodriguez gaat niet naar PSV, maar naar het Turkse Fenerbahçe. De doorgaans goed geïnformeerde journalist Gianluca Di Marzio laat weten dat het charmeoffensief van PSV niets heeft opgeleverd en de Zwitserse back de aanbieding afslaat.

Namli laat Krasnodar achter zich en verkast naar MLS

Younes Namli verlaat FK Krasnodar alweer. De voormalig speler van PEC Zwolle kwam deze zomer over vanuit de Eredivisie, maar wordt door de Russische subtopper na een half seizoen alweer verhuurd. Voor liefst twee seizoenen zelfs, aan Colorado Rapids uit de Major League Soccer.

Honda wil nieuwe club starten en roept mensen op tot inschrijving

Keisuke Honda heeft na zijn razendsnelle vertrek bij Vitesse een nieuwe uitdaging gevonden. De geroutineerde Japanner (33) is in zijn thuisland een nieuwe club begonnen, te weten OneTokio. Via social media heeft de 98-voudig international geïnteresseerden opgeroepen zich te melden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen