'PSV onderhandelt nog over Bergwijn en zet vol in op Van Aanholt'

27 januari 2020, 07:43

Het is nog alles behalve een zekerheid dat PSV'er Steven Bergwijn definitief naar Tottenham Hotspur vertrekt. Hoewel de aanvaller niet meer wilde spelen namens de Eindhovenaren vanwege transferperikelen, is er nog geen deal. De Engelse topclub wil ruim dertig miljoen euro op tafel leggen, toch is er nog geen akkoord. Het geld zal mogelijk mede gaan naar Patrick van Aanholt.

Dat schrijft De Telegraaf. Met de forse transfersom wordt het geld opgevangen dat mogelijk gemist gaat worden als PSV naast de Champions League grijpt – wat momenteel wel het geval lijkt. De onderhandelingen tussen beide clubs zijn nog volop gaande, al gaat het dan meer over de betalingstermijn en andere details. Mogelijk wordt de transfersom van Hirving Lozano (38 miljoen) geëvenaard. Bergwijn zelf zou een vertrek wel zien zitten, ook met het oog op het EK van komende zomer.

Bergwijn had zondagochtend Ernest Faber wel gebeld met de mededeling dat hij niet wilde spelen tegen FC Twente. Volgens het ED overweegt PSV vanwege de houding van Bergwijn de onderhandelingen met Tottenham te staken. Het kamp Bergwijn beweert dat de speler toestemming had niet te spelen tegen Twente. Bovendien vindt men dat PSV niet het hele verhaal vertelt.

Van Aanholt

Eerder al kwamen er geruchten dat PSV geïnteresseerd zou zijn in Van Aanholt van Crystal Palace. Volgens het Eindhovens Dagblad is hij zelfs by far de eerste keuze voor PSV, inmiddels boven Thomas Ouwejan (AZ) en Ricardo Rodríguez (AC Milan). Eerder speelde hij tussen 2005 en 2007 al in de jeugdopleiding van PSV, alvorens hij naar Chelsea vertrok. Met hem moet alsnog rechtstreeks Europees voetbal worden gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen