NAC Breda huurt Haye voor rest van seizoen, ook optie tot koop

29 januari 2020, 18:31   Bijgewerkt: 29 januari 2020, 19:12

ADO Den Haag-middenvelder Thom Haye wordt de rest van het seizoen gehuurd door NAC Breda. Dat meldt de club uit de Eerste Divisie via de officiële kanalen. In de deal heeft de club ook een optie tot koop bedongen.

Haye (voor Willem II op archiefbeeld) kwam eind augustus transfervrij naar Den Haag, maar kwam in de hofstad maar weinig aan spelen toe. Onder de nieuwe manager Alan Pardew kan de middenvelder ook niet op een basisplaats rekenen en met de komst van tal van nieuwe versterkingen werd zijn perspectief alleen maar slechter. Haye laat in een reactie op de clubwebsite weten erg blij te zijn met zijn overstap. "Ik wil knokken voor en met dit jonge en getalenteerde team en voetballen voor het fanatieke publiek wat NAC heeft. Ik hoop dat ik met mijn spel en met mijn coaching het team verder kan helpen. Ik sta in ieder geval te popelen om voor deze supporters te mogen strijden."

Technisch Directeur Tom Van Den Abbeele is verheugd met de komst van de geboren voormalig speler van onder andere Willem II, AZ en het Italiaanse Lecce. "Het was niet makkelijk om met een praktisch gesloten beurs toch een kwaliteitsspeler te kunnen halen, maar we hebben nooit opgegeven en zijn blij met dit resultaat." Naar alle waarschijnlijkheid zal Haye meteen in de wedstrijdselectie worden opgenomen voor het duel met Excelsior van aanstaande vrijdag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen