Buijs baalt als een stekker: "Een achterlijk verdedigde corner"

1 februari 2020, 23:53

FC Groningen-trainer Danny Buijs kon zaterdagavond zijn teleurstelling niet verbergen na de nederlaag tegen PEC Zwolle. Een kleine week na de stunt tegen Ajax (2-1) ging de Trots van het Noorden met 1-0 onderuit. "Ik ben teleurgesteld, want deze nederlaag is onnodig", aldus de coach tegenover RTV Noord.

Met name over de tegengoal is Buijs ontevreden. Het doelpunt viel vlak voor rust. Uit een hoekschop van Gustavo Hamer knikte Yuta Nakayama raak. "Door dramatisch verdedigen twee minuten voor rust verliezen we deze wedstrijd. We doen het onszelf aan vandaag, verzuimen na de tegenslag om gelijk te maken", stelt Buijs

Bij de 1-0 verloor Ramon Pascal Lundqvist in de lucht van Nakayama. "Dan gaat het ook om beleving, drive en lef. Zorgen dat jij eerder bij de bal bent. Dat lieten we na. De tweede helft vond ik ons veldspel beter, maar we waren zo matig aan de bal in de beslissende fase", baalt Buijs. "Ik vond dat de 1-1 nog verdiend was geweest. Toch schiet je jezelf vanavond zo onnodig in de voet door zo'n achterlijk verdedigde corner. Ik vind niet dat het ons aan stootkracht voorin ontbreekt. Ons veldspel moet beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen