Gisteren gemist: onrust bij Barça, treffer Haaland helpt niets

5 februari 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 4 februari.

Barça staat op rand van crisis: Messi fluit Abidal terug

Zeldzame uitspraken van Lionel Messi leggen een bom onder FC Barcelona. De Argentijn maakt korte metten met uitspraken van technisch directeur Eric Abidal in betrekking tot het ontslag van Ernesto Valverde. Daarmee staan de Catalanen op de rand van een bestuurlijke crisis.

Volgende treffer Haaland voorkomt uitschakeling Dortmund niet

Borussia Dortmund is uitgeschakeld in het Duitse bekertoernooi. Het elftal van Lucien Favre liet zich dinsdagavond verrassen in de uitwedstrijd tegen Werder Bremen: 3-2. Zelfs het achtste doelpunt in vier wedstrijden van Erling Haaland kon eliminatie niet voorkomen.

Jeugd loodst Liverpool naar laatste zestien van FA Cup

De jonkies van Liverpool hebben het geschopt tot de laatste zestien van de FA Cup. Het jeugdelftal was in de replay te sterk voor Shrewsbury Town: 1-0. Een eigen doelpunt van Ro-Shaun Williams leverde Liverpool de overwinning op.

Sierhuis kan tegen Dolberg debuteren voor Stade de Reims

Kaj Sierhuis kan woensdag debuteren voor Stade de Reims. De van FC Groningen overgenomen spits behoort tot de wedstrijdselectie voor het midweekse competitieduel voor eigen publiek met OGC Nice, waar Sierhuis Kasper Dolberg tegenkomt.

Angelino debuteert met uitschakeling voor RB Leipzig

Het debuut van Angelino voor RB Leipzig is ondanks een assist teleurstellend verlopen. De oud-speler van PSV en NAC Breda is met zijn nieuwe club uitgeschakeld in het Duitse bekertoernooi. Leipzig verloor dinsdagavond in de derde ronde van Eintracht Frankfurt (3-1), waar de nog niet fitte Bas Dost ontbrak.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen