Dost laat zich van beste kant zien met donatie aan stichting

24 maart 2020, 12:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bas Dost staat onder contract bij Eintracht Frankfurt, maar is zijn oude woonplaats Coevorden nog niet vergeten. De spits heeft namelijk een geldbedrag geschonken aan de stichting ONS Coevorden om Coevorden Co-Helpers te ondersteunen.

Dat is een stichting van Simone Kempees die hulp biedt aan ouderen en andere mensen die zorg nodig hebben. Het gaat bijvoorbeeld om boodschappen doen, oppassen of ander klusjes. De stichting kreeg het door het coronavirus steeds drukker. Volgens Kempees heeft Dost een 'fors geldbedrag' geschonken om te helpen. "Hij bood gelijk aan zijn steentje bij te dragen", vertelt Kempees aan Dagblad van het Noorden. "Wij hebben nog maar beroep gedaan op een klein gedeelte dat hij aan stichting ONS Coevorden heeft gedoneerd, omdat alles vrijwillig verloopt. Denk bijvoorbeeld aan extra goederen voor hulpbehoevenden en materialen die we hebben verzameld voor bepaalde hulpverlening."

Het geld van Dost zal echter wel volledig worden benut. "Alles gaat naar het goede doel en via ONS Coevorden hebben we het geld zo achter de hand, mochten er projecten worden gestart die bijdragen tijdens deze crisis", zegt Kempees, die de actie van de aanvaller 'heel lief' vindt. "Bas wil zich altijd graag voor goede doelen en initiatieven inzetten, dus het was ook geen verrassing, eerlijk gezegd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen