Hudson-Odoi is hersteld: "Heeft niet erg afgezien"

27 maart 2020, 19:14

Het gaat beter met Callum Hudson-Odoi. Bij de buitenspeler van Chelsea werd twee weken geleden het coronavirus vastgesteld, waardoor de gehele selectie van de Engelse club in isolatie werd gezet. De aanvaller is inmiddels weer hersteld en voelt zich goed.

Dat bevestigt trainer Frank Lampard. "Ik heb hem gesproken en hij is volledig hersteld", zegt de coach op de clubwebsite van de Londenaren. "Ik had ook contact met hem toen hij het coronavirus pas net had en dat was een vreemde tijd. Gelukkig heeft hij niet erg af hoeven te zien en we zijn blij dat hij er doorheen gekomen is. Het is nu belangrijk dat de voorzorgsmaatregelen goed worden getroffen voor de rest van de selectie. Ik denk dat we dat goed hebben gedaan en iedereen voelt zich nog goed."

Dat het voetbal door het virus al enkele weken stil ligt, zorgt voor gemengde gevoelens bij de trainer. "Het is een lastige en vreemde tijd voor iedereen. Voetbal is nu niet belangrijk, andere zaken gaan voor. Familie staat voorop. Ik vraag mijn spelers om om hun familie te denken en verwacht dat ze de motivatie voor het voetbal niet verliezen. Ik weet dat ze thuis hun oefeningen doen en goed voor zichzelf zorgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen