Janssen wil niet terug naar Europa: "Wil hier jaartjes blijven"

16 mei 2020, 23:01

Vincent Janssen heeft het voetbalgeluk helemaal teruggevonden buiten Europa. Bij het Mexicaanse Monterrey kan de aanvaller eindelijk weer belangrijk zijn en dat bevalt hem zo goed dat hij voorlopig nog niet wil terugkeren naar Europa.

De 25-jarige spits vertrok in de zomer van Tottenham Hotspur naar Monterrey. Daar is de aanvaller belangrijk. Hij haalde met zijn ploeg al het kampioenschap binnen en er werd tevens ook de bekerfinale gehaald. Het bevalt hem goed in Mexico, vertelt hij in een onderhoud met zijn oude werkgever Almere City FC.

"Ik heb geen spijt van mijn keuze", zegt Janssen. "Ik heb weer het goede gevoel gekregen dat ik lange tijd niet hebt gehad; dat je belangrijk bent voor het team." Een goed gevoel voor Janssen, die in Europa totaal uit de gratie was geraakt. Bij Tottenham en Fenerbahçe kwam de aanvaller onvoldoende uit de verf, maar bij Monterrey gaat het goed. "Ik was weer aan genieten. Ik heb zeker de behoefte hier te zitten, ben hier op mijn plek, ben echt blij en tevreden. Ik wil hier nog wel een paar jaartjes blijven." Hij scoorde dit seizoen 5 competitiegoals in 25 duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen