Rooney was kapot van ontslag Van Gaal bij Manchester United

17 mei 2020, 12:39

Wayne Rooney vindt dat Louis van Gaal met terugwerkende kracht veel te weinig tijd heeft gehad bij Manchester United. De aanvaller was naar eigen zeggen kapot van het ontslag van de oefenmeester bij de Engelse topclub. "In die twee jaar onder hem heb ik meer geleerd dan onder elke andere manager. Ik zal hem dan ook altijd dankbaar zijn."

Dat staat in het nieuwe boek van Louis van Gaal, waarover The Mirror reeds beschikt. De quotes van Rooney, althans. "Ik was kapot van het ontslag van Louis", zei Rooney, die het dan ook een grote fout vond van de clubleiding. "Het was geweldig om onder hem te werken. We hadden hem voor een derde jaar moeten behouden, dan waren we zoveel sterker geworden."

Volgens de aanvaller had United helemaal geen sterke ploeg en kwamen daar ook nog eens heel veel blessures overheen. "Ons beste elftal was goed genoeg om bij de eerste vier te komen, maar door de blessures kwamen we veel in de problemen", aldus Rooney. "De dingen gingen wel steeds beter en de spelers gingen zijn visie steeds beter begrijpen. Hij had een derde jaar moeten krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen