Sky Sports: Luiz vertrekt mogelijk alweer bij Arsenal

27 mei 2020, 21:08

David Luiz is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Arsenal, bericht Sky Sports. De 33-jarige Braziliaan beschikt over een aflopend contract en onderhandelingen over een nieuwe deal zijn niet gaande. Luiz maakte afgelopen jaar op Deadline Day de overstap van Chelsea naar Arsenal.

In tegenstelling tot wat meerdere media destijds meldden, tekende Luiz volgens Sky Sports een contract voor één seizoen. Het gerucht deed de ronde dat de verdediger voor twee jaar had getekend. De Braziliaan werd aangetrokken als vervanger van Laurent Koscielny, die een dag eerder de overstap naar Girondins Bordeaux maakte. Trainer Mikel Arteta en technisch directeur Edu zijn tevreden over Luiz en zien de verdediger liever niet vertrekken, terwijl Luiz zelf ook liever niet van club wisselt.

Eerder deze maand gaf Luiz echter wel aan in de toekomst te willen terugkeren naar Benfica, zijn eerste club in Europa. "Ik heb altijd gezegd dat ik mijn loopbaan wil afsluiten bij Benfica. Ik hou van Benfica. Het is mijn droom in hun kleuren het veld van het Estadio da Luz te betreden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen