Bruijn blij met terugkeer bij NEC: "Ze hebben contact gehouden"

30 mei 2020, 18:51

Zaterdag werd bekend dat Jordy Bruijn terugkeert bij NEC. De 23-jarige middenvelder werd eerder al een halfjaar verhuurd door sc Heerenveen aan NEC, waar hij een sterke indruk maakte in het seizoen 2018/2019. Vervolgens brak hij niet door in Heerenveen waardoor hij blij is met zijn rentree.

De middenvelder heeft voor drie jaar getekend en is blij met zijn rentree, vertelt hij aan De Gelderlander. "Ik heb het hier altijd enorm naar mijn zin gehad. Alleen de manier waarop we door RKC uitgeschakeld werden in de play-offs (3-0 verlies bij RKC) knaagt nog steeds aan me. Je voetbalt om de prijzen. Voor NEC was het winnen van de play-offs net zo belangrijk als de Champions League voor Barcelona."

Bruijn keerde vervolgens terug bij Heerenveen, waar hij wel minuten maakte maar geen vaste kracht werd. "NEC is altijd contact met mij blijven houden. Toen ik voor Heerenveen mijn eerste goal maakte tegen Heracles, kreeg ik gelijk de felicitaties op de app van Wilco (Van Schaik, de directeur) en Nick (Kersten, de hoofdscout). Ook toen ik minder speeltijd kreeg, lieten ze altijd iets van zich horen. Dat heb ik als enorm positief ervaren. Dat gevoel is nooit verdwenen. Daarom ben ik terug."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen