Osman hoopt op club in Europa, Swinkels (35) wil door

4 juni 2020 – Mohammed Osman heeft een lucratief contract in het Midden-Oosten vooralsnog afgeslagen. De middenvelder wil het liefst voor zijn kansen in Europa gaan, nu hij transfervrij is na zijn vertrek bij Heracles Almelo. "Ik heb geweldige jaren gehad bij Heracles en wil nu dat volgende stapje maken. In Nederland of anders in Europa."

Osman hoopt op club in Europa, Swinkels (35) wil door

Dat vertelt hij tegenover Voetbal International. De eerste aanbiedingen uit Azië wees Osman al af. Toch komt hij makkelijk in het Midden-Oosten of Azië aan de bak als het in Europa niets wordt, mede vanwege zijn Syrische paspoort. "In veel landen mag je maar een maximaal aantal Europeanen opstellen. Wat dat betreft zou ik een ideale aanwinst zijn, zeker als Syrisch international. Ik had een maand geleden al kunnen tekenen, maar dat hebben we uiteindelijk afgehouden."

Swinkels wil door
Verder is ook Arjan Swinkels op zoek naar een nieuw avontuur. De 35-jarige centrale verdediger kreeg gisteren (woensdag) onverwacht te horen dat hij moest vertrekken bij KV Mechelen, ondanks dat de intentie er wel lag om door te gaan. Aan stoppen denkt de routinier nog niet, zo vertelt hij tegenover het Brabants Dagblad.

Lees ookKV Mechelen neemt na twee jaar afscheid van Swinkels en Castro 

De enige eis is dat het in de buurt moet zijn van zijn woonplaats Goirle (Noord-Brabant). "Tenzij er het plaatje financieel zo aantrekkelijk is dat ik het niet kan weigeren. Maar ik ben realistisch genoeg om te beseffen dat het niet heel waarschijnlijk is dat zo'n aanbod gaat komen."

Eredivisie

gerelateerd