Heracles neemt Burgzorg definitief over van Spezia

15 juni 2020, 16:10

Delano Burgzorg maakt na een verhuurperiode definitief de overstap van Spezia naar Heracles Almelo. De 21-jarige aanvaller heeft maandag zijn krabbel gezet onder een contract voor drie seizoenen. In de overeenkomst is de optie voor een extra jaar opgenomen.

Burgzorg maakt een jaar geleden de overstap van De Graafschap naar Spezia. In Italiaanse dienst kwam hij weinig aan spelen toe. Na een half seizoen in de Serie B maakte de aanvaller op huurbasis de overstap naar Heracles. Door de coronacrisis bleef de teller hangen op vijf wedstrijden en één doelpunt. 

"Ik kwam in de winterstop naar deze club en voel me hier sindsdien op mijn plek", zegt Burgzorg op de clubsite. "Het is jammer dat het aantal wedstrijden door de omstandigheden beperkt bleef, maar ik heb het team, de club en de supporters gelukkig al wel goed leren kennen. Vanaf nu kan ik me definitief focussen op Heracles Almelo, dat is prettig. Ik ga er alles aan doen een belangrijke bijdrage te leveren aan hopelijk mooie sportieve prestaties."

Technisch directeur Tim Gilissen geeft aan dat de insteek van de huurovereenkomst was dat Burzorg zich een half jaar kon bewijzen. "Zoals hij zelf aangeeft is het aantal gespeelde duels beperkt gebleven, maar hij heeft daarin wel laten zien wat hij in zijn mars heeft. We hebben alle vertrouwen in zijn kunnen en geloven dat Delano de komende jaren waardevol voor ons kan zijn. We geven de samenwerking daarom graag een vervolg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen