Sarri blust brand bij Juventus: "Ik praat veel met Miralem"

21 juni 2020, 22:35

Maurizio Sarri dreigt de controle te verliezen bij Juventus. De oefenmeester ligt onder vuur na de verloren bekerfinale tegen Napoli. Voor de hervatting van de Serie A tegen Bologna zou de Italiaanse coach besloten hebben om Miralem Pjanic te slachtofferen, wat bij de middenvelder volledig verkeerd viel. Daardoor botste hij met Sarri. De coach stelt dat het allemaal wel meevalt en maakt zich ook geen zorgen over de matige vorm van Cristiano Ronaldo.

De coach heeft zich zondag uitgesproken over de kwestie met Pjanic, die breed uitgemeten is in de media. "Het verhaal van mijn ruzie met Miralem is niet zo heftig", zegt hij tegen Sky Sports Italia. "Ik praat veel met hem. Hij is één van de spelers waar ik het vaakst overleg mee voer. Dat zijn vaak inhoudelijke discussies."

Juventus verloor midweeks de bekerfinale van Napoli en daardoor is de onrust toegenomen. Ook rond Ronaldo, die een matige indruk maakt sinds de coronacrisis, is het onrustig. "Ik heb gister lang met hem gesproken. Hij moet zijn zelfvertrouwen niet verliezen. Ik hoop dat deze fantastische speler zijn draai weer gaat vinden. Hij is fysiek nu niet top, daar ligt het aan."

Lees ook'Druk op Sarri neemt toe bij Juventus: in de clinch met Pjanic'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen