Van Bommel: ontslag bij PSV was nog steeds niet nodig geweest

27 juni 2020, 14:20

Mark van Bommel vindt nog altijd dat zijn ontslag bij PSV niet nodig was. De werkloze trainer moest in december vertrekken bij de Eindhovenaren na een dramatische serie van slechts twee zeges in twaalf duels. Sindsdien zit hij thuis en de kans is aanzienlijk dat daar voorlopig geen verandering in komt.

Van zijn zaakwaarnemer Mino Raiola heeft hij namelijk niets gehoord, zo geeft Van Bommel aan bij het ANP. Raiola zou hem bij interesse op de hoogste stellen. "Dat heeft hij nog niet gedaan, dus ik heb niet het idee dat er iets heel concreets speelt nu." De voormalig middenvelder heeft het liefst een baan waar hij aan het begin van een seizoen kan beginnen. "De Bundesliga zou wel bij me passen, Engeland zie ik ook wel zitten. Maar een mooie Italiaanse of Spaanse club zou ook goed kunnen."

Een nieuw avontuur als trainer ziet Van Bommel dus wel zitten in het buitenland. Het zou zijn tweede club op het hoogste niveau zijn, na anderhalf jaar als eindverantwoordelijke bij PSV. Hij is nog altijd van mening dat zijn ontslag daags na de verloren topper tegen Feyenoord (3-1) niet nodig was.

"Nee, in mijn ogen was het niet nodig geweest. Ik heb na mijn ontslag geen speler slecht over mij horen praten. Ook de wisselspelers niet. Dat zegt wel wat. Ik heb nog steeds contact met sommige spelers daar. We waren sterker in die wedstrijd. Sommige mensen werden helaas nerveus bij PSV. Dat is jammer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen