SC Cambuur geeft vervolg aan samenwerking met Nieuwpoort

1 juli 2020, 10:45

SC Cambuur houdt vertrouwen in Sven Nieuwpoort (op archiefbeeld voor De Graafschap). De club heeft de 27-jarige verdediger een nieuw, eenjarig contract gegeven. Door blessureleed kwam hij afgelopen seizoen maar drie wedstrijden in actie voor Cambuur.

"Sven heeft door een blessure niet zoveel kunnen spelen als hij en wij zouden willen, maar iedereen heeft kunnen zien dat het een verdediger is met veel ervaring en kwaliteit", zegt technisch manager Foeke Booy op het clubkanaal van Cambuur. "Hij is bovendien het type verdediger dat uitstekend past bij onze manier van spelen en is ook nog eens een zeer prettig mens. We zijn daarom blij dat we hem hebben weten te houden."

Vorige zomer kwam Nieuwpoort samen met Henk de Jong en assistent-trainer Sandor van der Heide over van De Graafschap. De voormalig speler van onder meer Go Ahead Eagles en Almere City speelde in oktober zijn laatste wedstrijd. Naast de contractverlenging van Nieuwpoort is meer nieuws op komst vanuit Leeuwarden. Volgens het Algemeen Dagblad is Cambuur het met Zulte Waregem eens over een definitieve transfer van Robert Mühren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen