'Marseille overweegt transfervrij vertrek Strootman'

8 juli 2020 – Kevin Strootman maakt onderdeel uit van een grote schoonmaak bij Olympique Marseille. De Oranje-international mag, net als Kostas Mitroglou en Valère Germain, vertrekken. Het trio drukt met hun salarissen flink op de begroting en vanwege een recente straf van de UEFA moeten de Fransen de financiële teugels flink aantrekken.

'Marseille overweegt transfervrij vertrek Strootman'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens L'Équipe is Marseille bereid Strootman transfervrij te laten gaan. De dertigjarige middenvelder beschikt nog over een driejarig contract. In het bericht gaat de Franse sportkrant explicieter in op Mitroglou, die afgelopen seizoen op huurbasis voor PSV speelde. Met dertien wedstrijden en één doelpunt in Eindhoven maakte de Griek bepaald geen reclame voor zichzelf.

Lees ook: van%20drie%20miljoen%20euro%20betalen.,_blank,UEFA legt Olympique Marseille boete van drie miljoen euro op

Marseille, dat Mitroglou niet meeneemt op een trainingskamp naar Portugal, bood de 32-jarige spits al aan bij Lorient. De promovendus bedankte vriendelijk en koos voor een andere kandidaat. Ook leurt Marseille met de spits langs Turkse clubs.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd