'Overbodige Strootman staat voor vierde avontuur in Serie A'

25 juni 2022, 11:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kevin Strootman lijkt deze zomer definitief afscheid te gaan nemen van Olympique Marseille. De middenvelder is al enige tijd niet meer nodig bij de Franse topclub en blijft waarschijnlijk in Italië. Hellas Verona wil Strootman graag aan de selectie toevoegen.

Volgens de Italiaanse transferspecialist Gianluca di Marzio is dat echter nog geen uitgemaakte zaak. Strootman strijkt bij Marseille namelijk een riant salaris op en dat kan Hellas niet zomaar overnemen. Ivan Ilic, die nog een seizoen op huurbasis bij NAC Breda speelde, kan een belangrijke rol spelen. Hij staat namelijk in de belangstelling van Brighton & Hove Albion.

Mocht de club uit de Premier League doorpakken, dan heeft Hellas weer geld beschikbaar. Dat is nodig om de transfer van Strootman werkelijkheid te laten worden. De club uit Verona heeft echter meerdere ijzers in het vuur. Ook de 27-jarige Filippo Bandinelli van Empoli staat op het verlanglijstje. Hij is een jongere en goedkopere optie voor de ploeg van Gabriele Cioffi.

Strootman (32) kan bij een akkoord gaan beginnen aan zijn vierde avontuur in de Serie A. Hij speelde eerder jarenlang bij AS Roma en werd de afgelopen seizoenen verhuurd aan Genoa CFC en Cagliari Calcio. De 46-voudig international van Oranje speelde in Nederland achtereenvolgens voor Sparta Rotterdam, FC Utrecht en PSV. Zijn contract bij Marseille loopt nog een jaar door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen