Krul herhaalt intentie om te blijven: "Ik ga zelf niks forceren"

25 juli 2020, 19:31

Tim Krul verwacht ook komend seizoen nog onder contract te staan bij Norwich City. Eerder al liet hij doorschemeren dat er op transfergebied momenteel nog niets speelde en wil in principe de club terugbetalen voor het vertrouwen dat het in de doelverdediger had, toen hij een zware blessure had.

Dat vertelt hij tegenover Voetbal International. "Ik ben niet vergeten hoeveel ik aan deze club te danken heb", stelt hij tegenover het weekblad. "Zij hebben me de kans gegeven, na een paar heel moeilijke jaren. Het kan zijn dat de club liever heeft dat ik ga, om financiële redenen of wat dan ook. Dan wordt het een ander verhaal. Maar ik ga zelf niks forceren. Norwich City is gewoon en mooie en sterke club."

Lees ook: Krul blijft Norwich mogelijk trouw ondanks degradatie

De doelman tekende bovendien recentelijk bij bij de club die degradeerde uit de Premier League. De keeper is daarbij een basisplaats verzekerd en dat is met het oog op het EK van 2021 ook belangrijk. Krul hoopt van de partij te zijn en heeft de eerste interlands na de zomer als mikpunt om weer in beeld te komen bij Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen