Gisteren gemist: oefenduel PSV afgelast, Memphis verliest finale

1 augustus 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 31 juli.

Oefenduel PSV last minute afgelast: coronageval bij tegenstander

Het eerste oefenduel van PSV is afgelast. De Eindhovenaren zouden vrijdagavond op De Herdgang oefenen tegen de amateurs van UNA uit Veldhoven. Echter werd bij een speler van de tegenstander het coronavirus vastgesteld. Pas op het allerlaatste moment ging er een streep door de oefenwedstrijd, die om 19.00 uur zou beginnen.

Memphis en Lyon zien Coupe de la Ligue aan neus voorbij gaan

Memphis Depay heeft bij zijn rentree met Olympique Lyon net naast de Coupe de la Ligue gegrepen. In de finale tegen Paris Saint-Germain moest het elftal van Rudi Garcia vrijdagavond pas na een zenuwslopende strafschoppenserie buigen voor de landskampioen. Zowel in de reguliere speeltijd als in de verlenging werd er niet gescoord. De bittere nederlaag betekent ook dat Lyon komend seizoen voor het eerst sinds 24 jaar geen Europees voetbal. Het Europese ticket van de Coupe de la Ligue gaat naar Stade Reims.

FC Twente haalt Lamprou op huurbasis naar Enschede

FC Twente heeft opnieuw een huurspeler binnengehengeld: Lazarous Lamprou speelt komend seizoen in de Grolsch Veste. De 22-jarige buitenspeler komt over van het PAOK Saloniki. De Eredivisie is geen onbekend terrein voor de Griek. Twee seizoenen geleden speelde hij op huurbasis voor Fortuna Sittard.

Schmidt verwacht op lange termijn versterking voor PSV

Roger Schmidt wacht geduldig op versterking voor PSV. De Duitse trainer rekent op nieuwe spelers, maar niet op korte termijn. Hij gaat er in elk geval niet vanuit dat Ricardo Rodriguez nog terugkeert naar Eindhoven. "Dat is voor PSV normaal gesproken gewoon heel moeilijk", weet Schmidt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen