FC Utrecht kan Van Rooijen (21) stallen bij Excelsior

3 augustus 2020, 08:49

FC Utrecht wil Mitchell van Rooijen dit seizoen stallen in Rotterdam. De 21-jarige middenvelder moet in het shirt van Excelsior meer ervaring opdoen. Van Rooijen is een goede bekende van trainer Marinus Dijkhuizen, die als video-analist werkte voor Utrecht.

"Hij is inderdaad kandidaat", zegt Dijkhuizen in het Algemeen Dagblad over Van Rooijen. Volgens het AD wil Excelsior het talent deze week presenteren. Van Rooijen heeft in de Domstad door de moordende concurrentie op het middenveld niet veel perspectief op speeltijd. Vorig seizoen in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle maakte hij zijn basisdebuut. Daar bleef het tot dusver bij.

Aanvoerder

Behalve de naderende komst van Van Rooijen, speelt ook het aanvoerdersschap. Sander Fischer was captain van Excelsior, maar de verdediger is niet verzekerd van een basisplaats. "Sander is in de kleedkamer de absolute leider, maar dan moet je wel een basisplek hebben. Sander is vorig jaar met een bepaald verwachtingspatroon binnengehaald, maar dat is er niet helemaal uitgekomen", zegt Dijkhuizen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen