'LA Galaxy toont interesse in oud-PSV'er De Wijs'

6 augustus 2020 – Jordy de Wijs (25) kan zich verheugen op een avontuur in de MLS. Het Amerikaanse LA Galaxy heeft namelijk interesse in de aanvoerder van Hull City, de ploeg die als hekkensluiter van het Championship degradeerde naar de League One. Voor de Nederlander lonkt daarom vermoedelijk een vertrek.

'LA Galaxy toont interesse in oud-PSV'er De Wijs'

Dat schrijft De Telegraaf. In de winterstop kon De Wijs de overstap ook al maken, maar wilde Hull City hem vanwege het sportieve belang niet laten gaan. Door de degradatie naar het derde niveau in Engeland kan de club de naar verluidt 400.000 euro die voor De Wijs betaald gaat worden, meer dan goed gebruiken.

De centrale verdediger zou zelf ook open staan voor de stap naar de MLS, waardoor de overgang nog slechts een kwestie van tijd lijkt. Het contract van De Wijs loopt namelijk af in 2021, al kon hij inmiddels wel een nieuwe verbintenis tekenen. Met deze interesse lijkt de kans op een nieuw contract klein en zal er normaliter na 67 duels een einde komen aan zijn avontuur bij Hull City.

Lees ook: De Wijs maakt indruk bij Hull en kan nieuw contract tekenen

Eredivisie

gerelateerd