Galatasaray legt Donk (34) toch nog jaar langer vast

14 augustus 2020 – Ryan Donk speelt ook komend seizoen alsnog voor Galatasaray. De Nederlandse centrale verdediger had een aflopend contract deze zomer en leek te vertrekken bij de Turke club, maar heeft alsnog een akkoord bereikt met de clubleiding. Zodoende ligt hij ook voor komend seizoen nog vast in Istanbul.

Galatasaray legt Donk (34) toch nog jaar langer vast

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat maakt Galatasaray bekend op het clubkanaal. Naar verluidt zou Donk zo'n driekwart moeten inleveren op zijn salaris van een kleine twee miljoen euro per jaar. Door de coronacrisis zijn de mogelijkheden van Galatasaray beperkt, waardoor het lang duurde voor er een akkoord werd bereikt.

De verdediger speelt sinds 2016 bij de Turkse topclub, dat hem een jaartje verhuurde aan Real Betis Sevilla. In het verleden speelde hij voor onder andere Kasimpasa, Club Brugge, West Bromwich Albion, AZ en RKC Waalwijk. In totaal speelde hij 121 officiële duels namens Galatasaray.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd