Flick opvallend rustig: "Volgende wedstrijd begint op 0-0"

15 augustus 2020, 09:51

Hansi Flick weigert om te lang feest te vieren door de 8-2 overwinning op FC Barcelona in de Champions League. De coach van Bayern München grijpt met de ploeg het ene succes na het andere en staat nu in de halve finales van het miljardenbal.

Flick zat in 2014 als assistent op de bank bij Duitsland dat destijds met 7-1 won van Brazilië. Zaterdag was er sprake van een soortgelijke vernedering. "Dit is maar een wedstrijd", bleef de trainer rustig na de winst. "We zijn allemaal ontzettend blij met hoe het gelopen is, maar we weten ook dat er nog veel werk te verrichten is. Je kan natuurlijk zeggen dat dit een statement is, maar de volgende wedstrijd begint gewoon weer op 0-0." Die zal zijn tegen de winnaar van het duel tussen Manchester City en Olympique Lyon.

Uiteraard is Flick wel zeer gelukkig met wat zijn team heeft laten zien. "Ik moet het hele team een enorm compliment geven. De ploeg hield de intensiteit gedurende de wedstrijd erg hoog, dat laat de mentaliteit van deze selectie wel zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen