'Valencia kan salarissen van Cillessen en co niet ophoesten'

19 augustus 2020, 07:59

Jasper Cillessen (31) komt steeds dichterbij de uitgang bij Valencia. De Spaanse club zit namelijk in grote financiële problemen en liet al diverse sterkhouders vertrekken. Inmiddels zijn de lonen van de spelers die nog wel deel uitmaken van de A-selectie niet betaald, waardoor er opnieuw problemen opdoen.

Dat schrijft Marca althans. Valencia kan de salarissen simpelweg niet meer ophoesten, als gevolg van de coronacrisis, de slechte prestaties in de competitie en het missen van Europees voetbal. Dani Parejo en Francis Coquelin werden om die reden naar concurrent Villarreal laten gaan, maar daarmee is de situatie niet opgelost. Eerder werd Ferran Torres voor ruim dertig miljoen euro van de hand gedaan aan Manchester City. 

Volgens het Spaanse medium hebben de spelers hun salaris niet ontvangen, maar kregen ze een document met een bewijs van schuld erop. Voor september 2021 wil de club het loon van deze maand alsnog hebben overgemaakt. De spelers zouden dan vanaf komende maand, als het nieuwe seizoen begonnen is en er weer meer inkomsten zijn, hun loon wel weer 'gewoon' ontvangen.

Daarmee nemen de speculaties enorm toe. Valencia wil dolgraag af van de dure krachten, onder wie Cillessen – helemaal omdat de Nederlander afgelopen jaar geen vaste basisplaats had. De Nederlander is ongetwijfeld een optie in Amsterdam als Andre Onana nog wordt verkocht en speelde eerder voor FC Barcelona. Concrete interesse wordt er rondom zijn persoon nog niet gemeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen